2014. március 3., hétfő

Addicted - #3: Egy sírig tartó függőség


Ölelj szorosan, tüzelj fel. Hadd érezzem ma éjjel azt, hogy élek!


Jenna hátralépett, de még így is túl közel volt Billhez. A fiú lehelete csiklandozta száját. Ez helytelen volt, nem? Az, hogy ennyire akarja Őt, nem lett volna helyes. A szenvedélyes vágyakozástól már-már önzőnek érezte magát. Jenna tekintete összetalálkozott Billével, a teste megrándult, ahogy a fiú karjaiban tartotta, hogy egyáltalán talpon tudjon maradni.
- Mire volt ez jó, Bill?
A kérdés olyan egyszerűnek hangzott, pedig valójában minden rettenetesen bonyolulttá vált. Bill csak hallgatott és bámulta az előtte álló lányt. Belé látott, egy megrendítő pillantással nézte, mintha egy üvegen nézne keresztül. Jenna pedig tudni akarta, hogy Bill miért csókolta meg, és miért pont most, ennyi idő után. De Bill nem tudott választ adni. Jennát elnyelte a csend, ami beállt kettejük közé, és félő volt, hogy zafír szemeiből újabb könnycseppek csordulnak ki. Szinte öntudatlanul emelte ujjait ajkához, ahol néhány perce még a fiúé voltak, de hirtelen összeráncolta szemöldökét és csak ennyit mondott:
- Ez hatalmas butaság volt! - motyogta az orra alatt, majd megfordult, hogy elindulhasson.
Bill azonban ösztönösen karjait a lány mellé téve támaszkodott a falhoz.
- Ne mond ezt! - szólalt meg végre a fiú félénken, ugyanakkor csábítóan, majd Jennához hajolt, és csókot lehelt a lány füléhez. Jenna felnyögött, és érezte, hogy elpirul a fiú gesztusától. Több száz élénk, vágytól fűtött kép villant meg előtte, miközben lehunyta szemeit, és így élvezte ki Bill apró csókjait. Senki mást, nem tudja így feltüzelni, csak Bill, minden érintésétől megremeg. Pedig nem szabadna ezt éreznie! Megrázta fejét, és ellökte magától a fiút. Nem szállhatott be ismét a játékba. Egyszerűen nem tudott.
- Állj! - suttogta, és próbálta csillapítani vágyait.
- Mi állj? - kérdezte Bill, majd ismét forró csókokkal halmozta el a lány nyakát.
Lábai ismét elgyengültek, ha a fiú nem tartotta volna a derekánál fogva, már biztos összeesett volna. De már késő volt, már összeesett, abba a csapdába esett amit úgy hívnak: szerelem, ami minden pillanattal csak erősödött benne.
- Hagyd ezt abba! Kínzol, Bill!
- Már miért kínoználak? - fel sem nézett rá, továbbra is kényeztette a lányt. De hirtelen fel kapta fejét, és a lány fájdalmas arcával találta szembe magát.
- Nem veszíthetlek el! 
Bill hosszú karjai dereka köré fonódtak, Jenna pedig ledermedt ettől. A fiú arcát a lány nyakába fúrta, és mélyet szippantott édes illatából, ami a friss hegyi növényekre emlékeztette. Jenna elakadt lélegzettel állt, továbbra is megkövülten. Bill egyik keze felfelé indult, hogy a lány hajába túrhasson. Hosszú ujjai lágyan játszadoztak az aranyszínű fürtökkel, majd becsukta szemét, hogy erőt vegyen és végre bevallja, senki mást nem akart, csak Jennát, attól a pillanattól kezdve mióta megpillantotta.
- Sosem fogsz elveszíteni Jenna. Szeretlek.
A lány arcát könnycseppek lepték el, levegője torkában akadt. Ezt biztosan csak képzeli, ez nem lehet valóság. Biztosan csak a sok pia hatása, amit az este folyamán ivott. Valószínűleg, még mindig bent ül a klubban teljesen részegen, Bill és Tom pedig jól szórakoznak ezen. Ez volt az egyetlen logikus magyarázat Bill vallomására. Szinte már nevetséges, hogy mennyire akarta újra hallani ezeket a szavak. Még akkor is ha felébred, és még több fájdalmat kell elviselni törött szívének.
- Mond még egyszer! - könyörgött.
- Sosem fogsz elveszíteni. - ismételte meg Bill és közelebb húzta magához a lányt. Jenna csak felnevetett, egy igazi szívből jövő kacajjal. Azt szerette volna, ha Bill újra kimondja azt a bűvös szót. Megrázta fejét, és a fiúra nézett, látni akarta az arcát, amikor újra kimondja.
- Nem ezt, azt amit utána mondtál! 
Bill csak szélesen elmosolyodott , majd megszólalt:
- Szeretlek, Jenna!
A lány nevetése elhalkult, és a fiú őzike-szemeibe nézett hitetlenkedve.
Hogy lehet egy álom ilyen valóságos? Hogy lehetséges, hogy még mindig Bill szemeibe nézett, szíve pedig őrült ritmusban dobogott? Hogy lehetséges, hogy érintése szinte tűzként égette őt? 
- Bill..
- Tényleg így érzek Jenna, azóta, mióta beléd botlottam és idegbetegen vak egérnek szólítottál.
Bill mosolya meleg volt. Jenna el sem tudta hinni, hogy ezt már ilyen régóta el akarta mondani, megnémult a tudattól. Pontosan ezek voltak azok a szavak, amelyeket a fejéhez vágott, mikor Bill leöntötte őt a koktéllal, és ezek után a fiú ragaszkodott hozzá, hogy a következő italt ő fizeti. Ezek voltak a szavak, amik dühében elhagyták a száját, mert valami kis rocksztárocska kiöntötte a piáját.
Jennát szinte sokkolta, hogy Bill még mindig emlékezett rá.
Ez valóban nem álom volt.
Bill remegő ajkait a lányéra tapasztva csókolta meg hevesen, és Jenna már biztosan tudta: Bill maga a tökély. Ajkai olyanok voltak, mint a folyékony tűz, mégis édes, és alkohollal keveredett. Ahogy Bill ujjai végig futottak a lány gerincén, Jenna libabőrös lett. Egyik kezével a fiú kesze-kusza fekete tincseibe túrt, másikat pedig puha arcára csúsztatta. Szárnyalt a boldogságtól, végre megcsókolhatta, hajába túrhatott, vágyhatott rá, tudván, hogy Bill is viszontszereti őt.
- Mutasd meg! - suttogta édes hangon Jenna - Mutasd meg, hogy szeretsz.
Bill csak elmosolyodott, és karon ragadta őt..

A következő pillanatban már egy hotel szobában voltak és éhesen falták egymás ajkait. A lány kissé elhúzódott, és felnézett Bill sminkkel keretezett csokoládébarna szemeibe. A fiú tekintete épp olyan volt, mint a csókja: égető és szenvedéllyel teli. Jenna szeplős orrát végig húzta Bill felmelegedett arcán, addig míg nem találkozott a fiú orrával. Kék szemeivel végig mérte az előtte állót, majd tekintete ismét ajkainál állapodott meg. Bill tüzes pillantása összetalálkozott a lányéval, percekig csak bámulták egymást. A fiú még közelebb lépett, ezzel megszüntette a köztük lévő apró távolságot. Mellkasuk összeért, ugyanarra az ütemre emelkedett fel-le.  Jenna akarta őt, mindennél jobban. De még mindig fürkészték egymás tekintetét. Bill keze megkereste a lányét, ujjaikat összekulcsolta, majd szája felé emelte, hogy puha csókot nyomhasson Jenna kézfejére. A lányt kirázta a hideg, és egész karját libabőr lepte el. Majdnem összecsuklott, mikor  Bill csókjai követték a libabőr útját, a karján át egészen a nyakáig.
A fiú félmeztelenül emelkedett az ágyon fekvő lány fölé, aki remegve várt az érintéseire. Lassan lehajolt és megcsókolta a lányt, forró nyelve türelmetlenül tört át a lány ajkain, miközben csípőjét Jennáéhoz nyomta. Jenna felnyögött, elmélyítette csókjukat, és még erősebben simult Billhez. A lány feje hátrahanyatlott az élvezettől, a fiú érintésétől hangosan zilált, szinte az őrületbe kergette, de érezte, hogy Bill is hasonlóképp reszketett az izgalomtól. Jenna szétnyílt ajkai közül egy apró nyöszörgés szakadt ki, amitől a fiút kirázta a hideg. A lány megemelte csípőjét, majd kezeivel közre fogta a fiú arcát, közelebb húzta, hogy megízlelhesse annak kicserepesedett ajkait. Jenna csupasz mellei Bill mellkasához értek, amitől végig szaladt a hideg a testén. Kezeivel végig simította a lány meztelen oldalát, és egyszerre élvezte forró bőrét ujjai alatt és édes ajkait a sajátjai között.  Másik kezével pedig Jenna mellét kezdte el masszírozni, aki ezt egy hatalmas nyögéssel köszönte meg.
- Oh, istenem! Bill, ne hagyd abba!
Esze ágában sem volt abbahagyni. Már egy éve erre vágyott: megérinteni, megcsókolni Őt szerelemmel, és most, hogy itt volt a karjaiban, soha többé nem akarta elengedni a lányt.
Jenna ujjai Bill felkarját markolták, miközben a fiú szája tovább kalandozott a lány mellkasára, forró nyelvével először csak megízlelte a megkeményedett mellbimbót, majd szájába vette és szívogatni kezdte, másik kezével pedig kitartóan masszírozta Jenna másik mellét. A fiú ismét tovább indult, apró csókokkal borította be az alatta remegő lány hasát, egészen a csipkés fehérneműig. Ennél a pontnál egy pillanatra felpillantott, de csak míg forró tekintetük össze nem találkozott. Bill még ki akarta élvezni vezető szerepét, így időhúzásba kezdett, nyelvét ismét a lány bőréhez érintette, és végi nyalta testét a köldökéig. Mivel már ő sem tudott tovább várni, végig csókolta Jenna bugyijának vonalát, ujjait annak vékony pántjai alá akasztotta. Ekkor ismét összenéztek, majd Bill végleg megszabadította Jennát az utolsó ruhadarabtól is. A lány felnyögött, a fiú ujjai ismét a vöröses fürtökbe túrtak, és Bill olyan vigyorral nézett Jennára, mintha életében először mehetne be egy cukrászdába.
- Még egy ilyen hang, és halott vagyok! - búgta a lány fülébe elfúló hangon, és újra hevesen csókolta meg a lányt.
Jenna jól érezte a csókból a sürgetést, és azt is, ahogy Bill nyelve átsiklott az övébe, és az uralomért harcolt, miközben csípőik ismét összeértek. Ekkor hirtelen eszébe jutott, mekkora igazságtalanság, hogy Billt még ennyi ruha díszítette.
Elhúzódott kissé, ajkába harapott, hogy visszafojtson egy nyögést, majd óvatosan felfelé kezdte tolni a fiú, míg fel nem ült. Jenna ekkor őrültek módjára, szinte letépte Bill ingét, majd kecsesen áthajította a szobán, remegő kezeivel az övhöz nyúlt, egy darabig vacakolt a rajta lévő csattal, majd egy erős rántással sikerült kioldnia, és Bill nadrágja lejjebb csúszott. Jenna hirtelen megállt, és csak bámulta a fiú bőrén a fekete tinta útját, amely tapintása, olyan puha volt, akár a selyem.
- Annyira gyönyörű vagy, Bill! - Jenna felemelte fejét, és egy puha csókot adott a fiú állára. 
Még soha nem látott ehhez foghatót, ennyire.. szépet. Bizonyára még az angyalok is irigylik Billt a szépsége miatt. Bőre annyira vonzó, és csábító volt, hogy szinte üvöltött az érintésért. Jenna ellökte az ágyon Billt, és lassan lehámozta róla a farmert, amelynek útját körmei követtek. Ujjaival végig simított Bill egyre csak növekvő férfiasságán, ajkai pedig büszke mosolyra húzódtak, majd megkereste a kezét, és ujjaikat egybekulcsolva néztek egymásra. A lány csókjai Bill állától elindultak lefelé, a mellkasáig, ahol Jenna forró nyelve, a srác hideg mellbimbópiercingjével találkozott. Ez az érzés mindkettejüknek, újabb adag adrenalin-löketet adott. Bill teste libabőrbe bújt, és felnyögött az élvezettől, még soha semmi nem esett neki ennyire jól, mint Jenna ajkai az ő testén. Vajon a lány tudja, hogy Bill mennyire belebolondult, hogy mennyire tökéletes számára? A fiú ajkait újabb sóhaj hagyta el, mély levegőt vett, mikor megérezte a lány bőrének illatát, pupillái kitágultak, tudta, hogy már nem képes sokáig várni. Kétség sem fért hozzá, hogy csak Jenna volt képes ennyire elcsábítani, senki más.
Jenna meztelenül feküdt Bill alatt, mellkasuk összeért, lábait összekulcsolta a fiú dereka körül. Miközben testük lassan eggyé vált, Bill elhatározta, hogy gyengéd lesz, most az egyszer nem lesz önző, nem a saját élvezetét fogja hajszolni. Óvatosan megmozdította csípőjét, hogy mélyebbre csúszhasson benne, de ezt is olyan lassan és gyengéden tette, ahogy csak tudta. Lassú mozgásba kezdett, hátát ívbe feszítve - mert félt, hogy összetöri - sóhajtott a lány fülébe. A kezei remegtek, ahogy Jenna arcára nézett. Mennyi éjszakán álmodta már azt, hogy ajkait sóhajok hagyják el, és most valóra vált.
Bill lehajolt, hogy ajkaival elnyelje a lány újabb sóhajait. Mikor gyorsabb tempóra váltott a sóhajokból nyögések lettek. Bill utolsó gondolata - mielőtt mindkettejükből szinte kiáltással tört ki az orgazmus - az volt, Jenna végre-valahára igazán az övé volt, és a lány is ugyanezt érezte. 
Jenna nem volt benne biztos, hogy ismét megmozdul-e valaha, vagy szeretne-e megmozdulni egyáltalán.  Teste kezdett lehűlni, ahogy elhagyta a szenvedély forrósága, de átvette helyét a kielégülés bizsergető érzése. Bill arcát a lány hajába temette és egyik kezét pedig mellére csúsztatta.
- Szeretlek, Jenna!
Jenna lassan nyitotta ki szemeit, és Bill őzike szemei néztek vissza rá. Kezét a fiú arcára vezette, és ujjaival végig simított annak tökéletes vonásain, mintha örökre az emlékezetébe akarná vésni azokat. Vágyott rá, még mindig és még jobban, már-már önzőnek érezte magát, pedig tudta, hogy Bill is ugyanezt érzi.
- Én is nagyon szeretlek, Bill! - válaszolta kissé berekedve.
Bill pupillái kitágultak a hallottak után, és csodálatos ajkai gyermeki mosolyra húzódtak.
- Nem akartam úgy viselkedni, mint egy seggfej! - mondta hirtelen
-Mi?
- Amikor találkoztunk. - szólalt meg ismét ugyanazzal a gyermeki mosollyal az arcán - Egyszerűen csak nem akartam, hogy egy idiótának nézz, aki fellök a bárban, aztán elfelejts.
- Bill, őrült vagy.
Végül a a szobát csend lepte el, a külvilág is megszűnt létezni. Egy új világ kapuján léptek át, ahol nem létezett más, csak a mindent eláruló tekintetek, és mosolyok. És már semmi más nem számított csak ez az érzés. A szerelem.

1 megjegyzés: